Снимки за календари

Важно е да знаете, че за календари са необходими снимки на висока резолюция. Това означава, че не можете да ползвате всичко което намерите в интернет, защото календара ще стане "размазан". Тук даваме пет интернет сайта от които можем да свалим безплатни снимки за календари! 

FreePixels FreePixels
FreePixels е основан през 2005 и в момента предлага около 5 000 безплатни снимки в 40 категории. Това е добро място да потърсите картинки за корпоративни клиенти, за които обикновено платените сайтове искат солидни суми. Pixabay


Pixabay

Pixabay е ново и много приятно място, което ви препоръчвам да проверите, когато имате нужда от висококачествени снимки и други картинки. Изображенията са много, качествени и свободни за ползване. 

Stockvault Stockvault

Stockvault e друг ценен източник за сваляне на безплатни изображения. Регистрирайте се безплатно, за да получите достъп до прекрасни възможности като онлайн пространство за избраните от вас изображения и комуникация с другите членове на общността, които са над 50 000. Можете да търсите сред около 34 000 снимки.

FreeFoto Free Foto 

Free Foto е колекция от огромен брой снимки – около 130 000, организирани в 183 секции и 3640 категории. Те са безплатни за сваляне, но ако искате по-висока разделителна способност, ще трябва да платите. Такъв е животът.

PhotoRack www.photorack.net

PhotoRack е лесен за работа и навигация сайт за безплатни снимки. Включва около 27 000 изображения, кокетно разделени в 149 категории. Търсенето е удобно и няма нужда от регистрация.

 

Все пак ако ползвате снимките за фирмени календари съветваме да прочетете внималтелно условията за ползване. Отговорността за евентуални бъдещи претенции към използваните снимки за календари ще остане за вас. 

Лунен календар