Полезна информация за календари

Полезна информация за календари- изображения, снимки, информация, календариуми. 


Снимки за календари

Важно е да знаете, че за календари са необходими снимки на висока резолюция. Това означава, че не можете да ползвате всичко което намерите в интернет, защото календара ще стане "размазан". Тук даваме пет интернет сайта от които можем да свалим безплатни снимки за календари! 

  
още календари 2019 »
Календариум

Тук можете да свалите календариум 2020 в PDF формат за печат и в две налични ориентации за печат на вашите джобни календарчета и стенни календари!

  
още календари 2019 »
Официални, национални празници

Официални - празници - България. България. България - празници. Празници в България. В рубриката - календар,   официални, национални   празници   - България(oficialni-nacionalni-praznici) , бихме искали да ви запознаем по - месеци и дати с официалните, национални празници в България и съответно с работните дни в съответният месец. Нека календара, освен датата ни даде и малко обща култура за България! Ето празниците и броя на работните дни по - месеци, както следват: Януари, Февруари, Март, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември!

  
още календари 2019 »
Официални европейски празници

Официални празници. Официални европейски празници. Календар - официални празници. Официални европейски празници - календар.

  
още календари 2019 »


Избрани сайтове информация

Нови интернет страници информация

  • Ekskurzii .Biz - Почивка и Екскурзии Къмпинг новини

  • Най-актуални страници информация

  • Места, зони и информация за къмпингуване и къмпинги в България и чужбина Къмпинг

  • Информация за кандидатстване в Технически колеж - Казанлък Информация за кандидатстване

  • Правилата за шофиране в чужбина Шофирането