Календариум

Тук можете да свалите календариум 2019 в PDF формат за печат и в две налични ориентации за печат на вашите джобни календарчета и стенни календари.

Календариумите са осигурени от Максофт- един от най-големите производители на календари в България. 

Тук можете да свалите календариум 

хоризонтален календариум за 2014

вертикален календариум за 2014 

още информация за календари 2015 от Максофт ТУК 
Избрани сайтове календариум

Най-актуални страници календариум

 • Едносекционни календари План Календар 1 тяло, План

 • Календар с български традиции Стенен календар България - Традиции

 • Едносекционни календари Квадрат календар 1 тяло Квадрат

 • 3 години The Comedy Club! Stand-up шоу с най-добрите комедианти в България - на 21 Декември

  The Comedy Club празнува 3 години! Не пропускайте да отбележите повода с едно невероятно смешно шоу с 8 от най-добрите Stand-up комедианти в страната!Stand-up комедийно шоу "3 години The Comedy Club" на 21 Декември от 20:00ч, в Зала 1 на НДК - за 17лв.Повече за събитието:The Comedy Club празнува 3 години! Не пропускайте да отбележите повода с едно невероятно смешно шоу с 8 от най-добрите Stand-up комедианти в страната!Stand-up комедийно шоу "3 години The Comedy Club" на 21 Декември от 20:00ч, в Зала 1 на НДК - за 17лв.Повече за събитието:

  Гледайте Мариан Бачев и Александър Кадиев в комедията "Аз, Досадникът" - на 15 Декември

  Двама от най-добрите ни комедийни актьори ще се срещнат на сцената на "Сълза и смях", за да ви разплачат от смях! Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен. Естествено, има и любовен триъгълник.Комедията "Аз, Досадникът" на 15 Декември от 19:00ч - за 12лв.Повече за постановката:Двама от най-добрите ни комедийни актьори ще се срещнат на сцената на "Сълза и смях", за да ви разплачат от смях! Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен. Естествено, има и любовен триъгълник.Комедията "Аз, Досадникът" на 15 Декември от 19:00ч - за 12лв.Повече за постановката:

  Лилия Маравиля и Ирина Митева в постановката "Нощта на 16 Януари" - на 24 Януари

  Театър "София" ви е подготвил една специална постановка с участието на Лилия Маравиля и Ирина Митева, в която имат шанс да участват и зрителите!Постановката "Нощта на 16 Януари" на 24 Януари от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.12 от зрителите, които заявяват желание за участие при влизане в салона, биват избирани на случаен принцип и стават съдебни заседатели. Те заемат специално обособено за тях място и гласуват след всеки свидетел по...Театър "София" ви е подготвил една специална постановка с участието на Лилия Маравиля и Ирина Митева, в която имат шанс да участват и зрителите!Постановката "Нощта на 16 Януари" на 24 Януари от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.12 от зрителите, които заявяват желание за участие при влизане в салона, биват избирани на случаен принцип и стават съдебни заседатели. Те заемат специално обособено за тях място и гласуват след всеки свидетел по...

  Постановката "Лейтенантът от Инишмор" на 26 Декември

  Може ли някой да обича младо момиче само заради това, че ослепява огромен брой ирландски крави, с цел да подкопае основите на английската монархия? Разберете каква е цялата история, щом завесата се вдигне!Постановката "Лейтенантът от Инишмор" на 26 Декември от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 8лв.Повече за спектакъла:Може ли някой да обича младо момиче само заради това, че ослепява огромен брой ирландски крави, с цел да подкопае основите на английската монархия? Разберете каква е цялата история, щом завесата се вдигне!Постановката "Лейтенантът от Инишмор" на 26 Декември от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 8лв.Повече за спектакъла:

  Мая Бежанска в спектакъла "Колекционерката" на 17 Декември

  Ние живеем с вродения инстинкт да не пропуснем нищо, с инстинкта да попълваме житейския класьор. Но може ли да се окаже той смола, която ни примамва, за да ни плени като мушици и да се втвърди?Спектакълът "Колекционерката" на 17 Декември от 19:30ч в Театър 199 - за 7лв, вместо за 15.50лв.Повече за представлението:Ние живеем с вродения инстинкт да не пропуснем нищо, с инстинкта да попълваме житейския класьор. Но може ли да се окаже той смола, която ни примамва, за да ни плени като мушици и да се втвърди?Спектакълът "Колекционерката" на 17 Декември от 19:30ч в Театър 199 - за 7лв, вместо за 15.50лв.Повече за представлението:

  Вълнуващият спектакъл "Времето е спряло" с режисьор Ивайло Христов - на 22 Декември

  Насладете се на една постановка, която ненатрапчиво и с деликатен хумор разглежда темата за тези, които решават да се подложат на ежедневен риск, за разлика от онези, които живеят в комфорт и сигурност!Постановката "Времето е спряло" на 22 Декември от 19:30ч, в Театър 199 - за 7лв, вместо за 16.50лв.Повече за спектакъла:Насладете се на една постановка, която ненатрапчиво и с деликатен хумор разглежда темата за тези, които решават да се подложат на ежедневен риск, за разлика от онези, които живеят в комфорт и сигурност!Постановката "Времето е спряло" на 22 Декември от 19:30ч, в Театър 199 - за 7лв, вместо за 16.50лв.Повече за спектакъла:

  Вход за музей "Автомобилите на социализма" в град Пещера

  Времето на социализма предизвиква смесени чувства, но носталгията без съмнение е едно от тях. Пренесете се в близкото минало, потопете се в спомени и разгледайте уникални возила!Вход за музей "Автомобилите на социализма" в град Пещера - за 4.20лв, вместо за 6лв.Повече за музея:Времето на социализма предизвиква смесени чувства, но носталгията без съмнение е едно от тях. Пренесете се в близкото минало, потопете се в спомени и разгледайте уникални возила!Вход за музей "Автомобилите на социализма" в град Пещера - за 4.20лв, вместо за 6лв.Повече за музея:

  Рок-спектакълът "Бог Рок" с Фицата, Калин Вельов и приятели - на 28 Декември

  Feri Art Productions ви кани да се забавлявате от сърце с един зашеметяващ рок-спектакъл с участието на обаятелния Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели!"Бог Рок" на 28 Декември от 21:30ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла:Feri Art Productions ви кани да се забавлявате от сърце с един зашеметяващ рок-спектакъл с участието на обаятелния Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели!"Бог Рок" на 28 Декември от 21:30ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла:

  Комедията "Капаро за трима" на 15 Януари

  "Нищо друго не повишава доверието, както капарото!" Уверете се сами в тази злободневна, но винаги вярна мисъл!Комедията "Капаро за трима" на 15 Януари от 21:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 9лв.Повече за постановката:"Нищо друго не повишава доверието, както капарото!" Уверете се сами в тази злободневна, но винаги вярна мисъл!Комедията "Капаро за трима" на 15 Януари от 21:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 9лв.Повече за постановката: