Календариум

Тук можете да свалите календариум 2020 в PDF формат за печат и в две налични ориентации за печат на вашите джобни календарчета и стенни календари.

Календариумите са осигурени от Максофт- един от най-големите производители на календари в България. 

Тук можете да свалите календариум 

хоризонтален календариум за 2014

вертикален календариум за 2014 

още информация за календари 2015 от Максофт ТУК 
Избрани сайтове календариум

Най-актуални страници календариум

 • работен календари Елит сиво, черно, червено Елит - календар в сиво и червено

 • Едносекционни календари План Календар 1 тяло, План

 • Календар с български традиции Стенен календар България - Традиции

 • Вход за спектакъл на на Цирк Колозеум - на 19, 23, 24 или 25 Април

  От дете не сте ходили на цирк? Заповядайте под купола на Цирк Колозеум и се забавлявайте с програма с дресура, клоунада, фокуси и най-бързото и екстремно "Колело на смъртта"! Вход за спектакъл на Цирк Колозеум от 18:30ч, на паркинга на магазин Хит в Люлин:• На 19 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 23 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 24 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 25 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв.От дете не сте ходили на цирк? Заповядайте под купола на Цирк Колозеум и се забавлявайте с програма с дресура, клоунада, фокуси и най-бързото и екстремно "Колело на смъртта"! Вход за спектакъл на Цирк Колозеум от 18:30ч, на паркинга на магазин Хит в Люлин:• На 19 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 23 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 24 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв; • На 25 Април - за 7.50лв, вместо за 15лв.

  Гледайте вечната комедия на Гогол - "Ревизор" на 7 Май

  На сцената на Театър "София" ще оживее вечната комедия на Гогол "Ревизор" под режисурата на Бойко Богданов, за да ни въвлече във впечатляващия свят на неговите разнолики герои.Комедията "Ревизор" на 7 Май от 19:00ч - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за спектакъла:На сцената на Театър "София" ще оживее вечната комедия на Гогол "Ревизор" под режисурата на Бойко Богданов, за да ни въвлече във впечатляващия свят на неговите разнолики герои.Комедията "Ревизор" на 7 Май от 19:00ч - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за спектакъла:

  Лилия Маравиля и Ирина Митева в постановката "Нощта на 16 Януари" - на 8 Май

  Театър "София" ви е подготвил една специална постановка с участието на Лилия Маравиля и Ирина Митева, в която имат шанс да участват и зрителите!Постановката "Нощта на 16 Януари" на 8 Май от 19:00ч в Театър "София" - за 8лв, вместо за 14лв.12 от зрителите, които заявяват желание за участие при влизане в салона, биват избирани на случаен принцип и стават съдебни заседатели. Те заемат специално обособено за тях място и гласуват след всеки свидетел...Театър "София" ви е подготвил една специална постановка с участието на Лилия Маравиля и Ирина Митева, в която имат шанс да участват и зрителите!Постановката "Нощта на 16 Януари" на 8 Май от 19:00ч в Театър "София" - за 8лв, вместо за 14лв.12 от зрителите, които заявяват желание за участие при влизане в салона, биват избирани на случаен принцип и стават съдебни заседатели. Те заемат специално обособено за тях място и гласуват след всеки свидетел...

  Спектакълът "Шведска защита" - на 7 Май

  Малък градски театър "Зад канала" ви кани на нещо като реалити шоу, нещо като сложен шахматен ребус, нещо като нищо виждано досега на сцената, нещо като офис трилър! Спектакълът "Шведска защита" на 7 Май от 19:00ч - за 12лв.Повече за постановката:Малък градски театър "Зад канала" ви кани на нещо като реалити шоу, нещо като сложен шахматен ребус, нещо като нищо виждано досега на сцената, нещо като офис трилър! Спектакълът "Шведска защита" на 7 Май от 19:00ч - за 12лв.Повече за постановката:

  Хитовата комедия "Три котки на покрива" на 10 Май

  Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в тази постановка. Или не чак толкова верните. На покрива е високо! Носете си парашут!Спектакълът "Три котки на покрива" на 10 Май от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за нея:Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в тази постановка. Или не чак толкова верните. На покрива е високо! Носете си парашут!Спектакълът "Три котки на покрива" на 10 Май от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за нея:

  Гледайте Калин Врачански и Луиза Григорова-Макариев в спектакъла "Бел Ами" на 10 Май

  Една епическа творба, оценена от Толстой като най-големия шедьовър на френската литература, оживява на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Изживейте романа на Мопасан чрез майсторската драматизация на Юрий Дачев и режисурата на Бина Харалампиева!Спектакълът "Бел Ами" на 10 Май от 19:00ч - за 12лв.Повече за автора:Една епическа творба, оценена от Толстой като най-големия шедьовър на френската литература, оживява на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Изживейте романа на Мопасан чрез майсторската драматизация на Юрий Дачев и режисурата на Бина Харалампиева!Спектакълът "Бел Ами" на 10 Май от 19:00ч - за 12лв.Повече за автора:

  Йоана Буковска, Ивайло Захариев и Любомир Ковачев в спектакъла "Поручик Бенц" - на 25 Април

  Йоана Буковска, Ивайло Захариев и Любомир Ковачев си партнират в един прекрасен спектакъл на по първия роман на Димитър Димов! А драматизацията и режисурата са дело на Бойко Илиев.Постановката "Поручик Бенц" на 25 Април от 19:30ч, в Нов театър НДК - за 10лв, вместо за 15лв.Повече за постановката:Йоана Буковска, Ивайло Захариев и Любомир Ковачев си партнират в един прекрасен спектакъл на по първия роман на Димитър Димов! А драматизацията и режисурата са дело на Бойко Илиев.Постановката "Поручик Бенц" на 25 Април от 19:30ч, в Нов театър НДК - за 10лв, вместо за 15лв.Повече за постановката:

  Носителката на Икар Весела Бабинова в "Пияните" на 3 Май

  Гледайте един спектакъл на МГТ "Зад канала" с три номинации Икар 2018: за режисура на Явор Гърдев, за сценография на Никола Тороманов и за авторска музика на Калин Николов! Спектакълът "Пияните" на 3 Май от 19:00ч, в Малък градски театър "Зад канала" - за 12лв.Повече:Гледайте един спектакъл на МГТ "Зад канала" с три номинации Икар 2018: за режисура на Явор Гърдев, за сценография на Никола Тороманов и за авторска музика на Калин Николов! Спектакълът "Пияните" на 3 Май от 19:00ч, в Малък градски театър "Зад канала" - за 12лв.Повече:

  Стоянка Мутафова е "Госпожа Стихийно бедствие" - на 19 Април

  "Стихийното бедствие" няма да пожали зрителите и отново ще ги доведе до спазми от смях - на сцената на Театър "Сълза и смях"!Постановката "Госпожа Стихийно бедствие" на 19 Април от 19:00ч - за 14лв.Повече за пиесата:"Стихийното бедствие" няма да пожали зрителите и отново ще ги доведе до спазми от смях - на сцената на Театър "Сълза и смях"!Постановката "Госпожа Стихийно бедствие" на 19 Април от 19:00ч - за 14лв.Повече за пиесата:

  Гледайте Мариус Куркински в Зала 1 на НДК! Моноспектакълът "Черното пиле" с юбилейно 100-тно представление - на 19.04

  Един от най-обичаните и талантливи български актьори - Мариус Куркински - ще представи стотното представление на авторския си моноспектакъл!Гледайте "Черното пиле" на 19 Април от 20:00ч в Зала 1 на НДК, като изберете:• Място в оркестрина А - за 18лв; • Място в оркестрина Б - за 18лв.Повече за постановката:Един от най-обичаните и талантливи български актьори - Мариус Куркински - ще представи стотното представление на авторския си моноспектакъл!Гледайте "Черното пиле" на 19 Април от 20:00ч в Зала 1 на НДК, като изберете:• Място в оркестрина А - за 18лв; • Място в оркестрина Б - за 18лв.Повече за постановката: