»менни дни през €нуари 2018 и 2019

 ой има имен ден през май- българските православни майски празници

ѕрез месец януари 2019 имени дни празнуват

1 - ¬асильов ден - ¬асил, ¬асилка, ¬есела, ¬еселин; 2 - √оран, —илви€; 6 - …ордановден Ѕого€вление - …ордан, …орданка, Ѕогдан, Ѕончо, Ѕожана; 7 - —вети …оан  ръстител- »вановден - »ван, »ванка, …оан, …оана,  ало€н, »во, »вайло; 12 - —в. мчца “ат€на —в. —ава —ръбски - “ан€, “ат€на, —ава; 17 - ѕреп. јнтоний ¬елики - јнтоновден - јнтон, јнтони€, “ончо, “он€; 18 - —в. јтанасий и  ирил јлександрийски- јтанасовден - јтанас, Ќаско, Ќас€, јтанаска, Ќаска; 21 - ¬алери; 25 - √ригор

 алендар на официалните празници в Ѕългари€ през януари 2019

1 - Ќова година

÷ърковен календар именни дни през януари 2019

1 - ¬асильов ден; 6 - …ордановден Ѕого€вление; 7 - —вети …оан  ръстител- »вановден; 12 - —в. мчца “ат€на —в. —ава —ръбски; 17 - ѕреп. јнтоний ¬елики - јнтоновден; 18 - —в. јтанасий и  ирил јлександрийски- јтанасовден

 

 алендар на професионалните празници през януари 2019

8 - ƒен на акушери и гинеколози Ц Ѕабин ден - ƒен на акушери и гинеколози Ц Ѕабин ден; 12 - ƒен на военното разузнаване - –аботещите в областта на киното; 14 - ѕразник на войските на министерството на транспорта; 16 - ѕразник на работещите в областта на растителната защита - ѕрофесионален празник на работещите в областта на растителната защита; 21 - ƒен на родилната помощ; 25 - ƒен на българското радио; 29 - ѕрофесионален празник на работещите в затворите

 

ѕочивните дни по държави през €нуари 2019  

 • 1 - AD AL AT BA BE BG BY CH CY CZ DE DK EL ES FI FR HR HU IS IT LI LT LV MC MD ME MK MT NL NO PL PT RO RS RU SE SK SL UA UK VA ≈≈
 • 2 - AL BA LI ME RO RS RU SL
 • 3 - RU
 • 4 - RU
 • 5 - RU
 • 6 - AD AT BA CY DE EL ES FI HR IT LI ME PL SE SK VA GL
 • 7 - BA BY MD ME MK RS RU UA
 • 8 - MD ME MK RU UA
 • 9 - BA ME
 • 14 - BA
 • 24 - RO
 • 27 - MC

 

 
»збрани сайтове 2019

Ќови интернет страници 2019

 • ћаксофт- рекламни материали и сувенири  алендари

 • Ќай-актуални страници 2019

 • Brand It - promotional calendars printing in EU Calendars

 • ѕочивни дни за ¬еликден 2018 - 2019 ѕочивни дни за ¬еликден

 •  алендар почивни дни и официални празници 2018 ѕочивни дни

 • Ћили€ ћаравил€ и —тефани€  олева в "јлонсо" на 6 ƒекември

  “еатър "—офи€" представ€ една съвременна комеди€ от ўефан ‘ьогел - с участието на Ћили€ ћаравил€, —тефани€  олева, »риней  онстантинов и ѕламен ћанасиев!—пектакълът "јлонсо" на 6 ƒекември от 19:00ч - за 7лв.ѕовече за спектакъла:“еатър "—офи€" представ€ една съвременна комеди€ от ўефан ‘ьогел - с участието на Ћили€ ћаравил€, —тефани€  олева, »риней  онстантинов и ѕламен ћанасиев!—пектакълът "јлонсо" на 6 ƒекември от 19:00ч - за 7лв.ѕовече за спектакъла:

  ƒе€н ƒонков и Ћили€ ћаравил€ в комеди€та "ѕалачи" - на 23 Ќоември

  “еатър "—офи€" ви кани на интригуваща комеди€, чието действие се развива в јнгли€, през 60-те години на минали€ век. «аплетени криминални перипетии, разклатена система от морални клишета и въпрос " ой е убиецът" ще придоби€т гол€мо значение, за да ви предостав€т гол€ма доза абсурден см€х. омеди€та "ѕалачи" на 23 Ќоември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.ѕовече за постановката:“еатър "—офи€" ви кани на интригуваща комеди€, чието действие се развива в јнгли€, през 60-те години на минали€ век. «аплетени криминални перипетии, разклатена система от морални клишета и въпрос " ой е убиецът" ще придоби€т гол€мо значение, за да ви предостав€т гол€ма доза абсурден см€х. омеди€та "ѕалачи" на 23 Ќоември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.ѕовече за постановката:

  ≈динствени€т по рода си шоу спектакъл "La Comedia" на 7.12

  »нтерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Ћежерно забавление за малки и големи. Ўоу спектакълът "La Comedia" на 7 ƒекември от 19:30ч, в Ќов театър Ќƒ  - за 10лв.ѕовече за комеди€та:»нтерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Ћежерно забавление за малки и големи. Ўоу спектакълът "La Comedia" на 7 ƒекември от 19:30ч, в Ќов театър Ќƒ  - за 10лв.ѕовече за комеди€та:

  јсен Ѕлатечки,  ойна –усева и  алин ¬рачански в "ћалко комеди€" - на 25 Ќоември

  ≈дноактните театрални пиеси "ћечка" и "ѕредложение", обединени под общото заглавие "ћалко комеди€", са със завлад€ващ сюжет, докосващ душите и сърцата. —пектакълът ще ви накара да се замислите кое е важно в живота, какви ценности ръковод€т живота и кои са важните неща в него!—пектакълът "ћалко комеди€" на 25 Ќоември от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 12лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:≈дноактните театрални пиеси "ћечка" и "ѕредложение", обединени под общото заглавие "ћалко комеди€", са със завлад€ващ сюжет, докосващ душите и сърцата. —пектакълът ще ви накара да се замислите кое е важно в живота, какви ценности ръковод€т живота и кои са важните неща в него!—пектакълът "ћалко комеди€" на 25 Ќоември от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 12лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:

  јсен Ѕлатечки и ћари€ —апунджиева в комеди€та "¬ечер€ с при€тели" - на 25 Ќоември

  ѕосмейте се от сърце с јсен Ѕлатечки и ћари€ —апунджиева в една уникално забавна постановка на сцената на “еатър "—ълза и см€х"!ѕостановката "¬ечер€ с при€тели" на 25 Ќоември от 21:30ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 12лв.ѕовече за постановката:ѕосмейте се от сърце с јсен Ѕлатечки и ћари€ —апунджиева в една уникално забавна постановка на сцената на “еатър "—ълза и см€х"!ѕостановката "¬ечер€ с при€тели" на 25 Ќоември от 21:30ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 12лв.ѕовече за постановката:

  √ледайте "√ераците" от ≈лин ѕелин на 20 Ќоември

  Ќе пропускайте новото предложение на —цена јжур ѕико - едно неверо€тно представление по вечната повест на ≈лин ѕелин!ѕостановката "√ераците" на 20 Ќоември от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 8лв.ѕовече за представлението:Ќе пропускайте новото предложение на —цена јжур ѕико - едно неверо€тно представление по вечната повест на ≈лин ѕелин!ѕостановката "√ераците" на 20 Ќоември от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 8лв.ѕовече за представлението:

   омеди€та " окошка" на 22 Ќоември

  »зкуствени ли са хората на изкуството? ≈дно неверо€тно представление ще отговори на този и още други въпроси в Ќов театър Ќƒ !  омеди€та " окошка" на 22 Ќоември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.ѕовече за спектакъла:»зкуствени ли са хората на изкуството? ≈дно неверо€тно представление ще отговори на този и още други въпроси в Ќов театър Ќƒ !  омеди€та " окошка" на 22 Ќоември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.ѕовече за спектакъла:

  Stand-up комедийно шоу "Ўоукейс" - на 21 Ќоември

  Ўоукейс е формат, в който шест комедианти разсмиват публиката с оригиналните си шеги. ƒомът на Stand Up комеди€та в —офи€ ви кани на Stand Up комедийно шоу с »ван  ирков, ¬асил Ќожаров, Ќики Ѕанков, Ќикоаос ÷итиридис, ѕет€  юпова и ’ристо –адоев. Stand-up комедийно шоу "Ўоукейс" на 21 Ќоември от 19:00ч, в The Comedy Club - за 7лв.Ўоукейс е формат, в който шест комедианти разсмиват публиката с оригиналните си шеги. ƒомът на Stand Up комеди€та в —офи€ ви кани на Stand Up комедийно шоу с »ван  ирков, ¬асил Ќожаров, Ќики Ѕанков, Ќикоаос ÷итиридис, ѕет€  юпова и ’ристо –адоев. Stand-up комедийно шоу "Ўоукейс" на 21 Ќоември от 19:00ч, в The Comedy Club - за 7лв.

  Ќай-доброто от български€ Stand-up на 20 Ќоември

  »ван  ирков, јлександър ƒе€нски и Ќиколаос ÷итиридис ще разсмиват феновете в продължение на час и половина. «апов€дайте на едно неверо€тно смешно шоу в The Comedy Club Sofia!Stand-up комеди€ на 20 Ќоември от 19:00ч - за 7лв.»ван  ирков, јлександър ƒе€нски и Ќиколаос ÷итиридис ще разсмиват феновете в продължение на час и половина. «апов€дайте на едно неверо€тно смешно шоу в The Comedy Club Sofia!Stand-up комеди€ на 20 Ќоември от 19:00ч - за 7лв.

  Stand-up комеди шоу на Ќики Ѕанков на 20 Ќоември

  ≈дин от най-добрите комедианти на Comedy.bg - Ќики Ѕанков, ще представи соло шоуто си в The Comedy Club Sofia! —коро направи 4 години на сцена и ще ви разсмива в продължение на час и половина!Stand-up комедийно шоу на Ќики Ѕанков на 20 Ќоември от 21:30ч - за 7лв.≈дин от най-добрите комедианти на Comedy.bg - Ќики Ѕанков, ще представи соло шоуто си в The Comedy Club Sofia! —коро направи 4 години на сцена и ще ви разсмива в продължение на час и половина!Stand-up комедийно шоу на Ќики Ѕанков на 20 Ќоември от 21:30ч - за 7лв.