»менни дни през €нуари 2019

„естита Ќова √одина - първата страница от новата книга

 ой има имен ден през май- българските православни майски празници

ѕрез месец януари 2020 имени дни празнуват

1 - ¬асильов ден - ¬асил, ¬асилка, ¬есела, ¬еселин; 2 - √оран, —илви€; 6 - …ордановден Ѕого€вление - …ордан, …орданка, Ѕогдан, Ѕончо, Ѕожана; 7 - —вети …оан  ръстител- »вановден - »ван, »ванка, …оан, …оана,  ало€н, »во, »вайло; 12 - —в. мчца “ат€на —в. —ава —ръбски - “ан€, “ат€на, —ава; 17 - ѕреп. јнтоний ¬елики - јнтоновден - јнтон, јнтони€, “ончо, “он€; 18 - —в. јтанасий и  ирил јлександрийски- јтанасовден - јтанас, Ќаско, Ќас€, јтанаска, Ќаска; 21 - ¬алери; 25 - √ригор

 алендар на официалните празници в Ѕългари€ през януари 2020

1 - Ќова година

÷ърковен календар именни дни през януари 2020

1 - ¬асильов ден; 6 - …ордановден Ѕого€вление; 7 - —вети …оан  ръстител- »вановден; 12 - —в. мчца “ат€на —в. —ава —ръбски; 17 - ѕреп. јнтоний ¬елики - јнтоновден; 18 - —в. јтанасий и  ирил јлександрийски- јтанасовден

 

 алендар на професионалните празници през януари 2020

8 - ƒен на акушери и гинеколози Ц Ѕабин ден - ƒен на акушери и гинеколози Ц Ѕабин ден; 12 - ƒен на военното разузнаване - –аботещите в областта на киното; 14 - ѕразник на войските на министерството на транспорта; 16 - ѕразник на работещите в областта на растителната защита - ѕрофесионален празник на работещите в областта на растителната защита; 21 - ƒен на родилната помощ; 25 - ƒен на българското радио; 29 - ѕрофесионален празник на работещите в затворите

 

ѕочивните дни по държави през €нуари 2020  

 • 1 - AD AL AT BA BE BG BY CH CY CZ DE DK EL ES FI FR HR HU IS IT LI LT LV MC MD ME MK MT NL NO PL PT RO RS RU SE SK SL UA UK VA ≈≈
 • 2 - AL BA LI ME RO RS RU SL
 • 3 - RU
 • 4 - RU
 • 5 - RU
 • 6 - AD AT BA CY DE EL ES FI HR IT LI ME PL SE SK VA GL
 • 7 - BA BY MD ME MK RS RU UA
 • 8 - MD ME MK RU UA
 • 9 - BA ME
 • 14 - BA
 • 24 - RO
 • 27 - MC

 

 
»збрани сайтове  

Ќай-актуални страници  

 • IT-SA ≈ксперт продажби, администраци€ и оптимизаци€ на уеб сайтове

 • –им, “оскана и „инкуе “ерре (от —офи€ и ¬арна) - 27.04.2019 още календари 2019 ї ...

 • √еографски св€т - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в Ѕългари€ Ќачало

 •  омеди€та "ќсобености на руската любов" на 4 јприл

  ¬ижте любимите си актьори от малки€ екран - ћари€ —апунджиева, ћариана ћиланова и √еорги  адурин - в едно представление, наситено с искр€щ хумор, смешни недоразумени€ и остроумен диалог!  омеди€та "ќсобености на руската любов" на 4 јприл от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 9лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:¬ижте любимите си актьори от малки€ екран - ћари€ —апунджиева, ћариана ћиланова и √еорги  адурин - в едно представление, наситено с искр€щ хумор, смешни недоразумени€ и остроумен диалог!  омеди€та "ќсобености на руската любов" на 4 јприл от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 9лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:

  "јламинут на живо" на 22 ћарт

  Ћюбимото скеч-шоу е за първи път на театрална сцена в —офи€! «апов€дайте в Ќов театър - Ќƒ , за да споделите едно забавно, смислено и незабравимо прежив€ване с много светлини, танци, музика и см€х! "јламинут на живо" на 22 ћарт от 19:30ч, в Ќов театър - Ќƒ  - за 12лв.ѕовече за събитието:Ћюбимото скеч-шоу е за първи път на театрална сцена в —офи€! «апов€дайте в Ќов театър - Ќƒ , за да споделите едно забавно, смислено и незабравимо прежив€ване с много светлини, танци, музика и см€х! "јламинут на живо" на 22 ћарт от 19:30ч, в Ќов театър - Ќƒ  - за 12лв.ѕовече за събитието:

  ѕредставлението "4000 мили" от ≈йми ’ерцог - на 31 ћарт

  «а да прекосиш на колело јмерика - от —иатъл до Ќю …орк, са ти необходими поне 40 дни. “ова са 4000 мили и дузина щати. “р€бват ти много смелост, подготовка и търпение. ѕриключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади.  акви - разберете в постановката на ≈йми ’ерцог!ѕредставлението "4000 мили" от ≈йми ’ерцог на 31 ћарт от 19:30ч, в “еатър 199 - за 8лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:«а да прекосиш на колело јмерика - от —иатъл до Ќю …орк, са ти необходими поне 40 дни. “ова са 4000 мили и дузина щати. “р€бват ти много смелост, подготовка и търпение. ѕриключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади.  акви - разберете в постановката на ≈йми ’ерцог!ѕредставлението "4000 мили" от ≈йми ’ерцог на 31 ћарт от 19:30ч, в “еатър 199 - за 8лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:

  ѕодарете си добро настроение! ¬ход за двама за "—екси пране" - на 19 јприл

  «абавл€вайте се с една романтична комеди€, превърнала се в хит в ц€л св€т - с участието на ƒимитър Ѕакалов и јлбена  олева!¬ход за двама за представлението "—екси пране" на 19 јприл от 20:00ч, в Th«абавл€вайте се с една романтична комеди€, превърнала се в хит в ц€л св€т - с участието на ƒимитър Ѕакалов и јлбена  олева!¬ход за двама за представлението "—екси пране" на 19 јприл от 20:00ч, в Th

  √ледайте постановката "ƒоговор 2019" на 22 ћарт

  —пектакълът на “еатър 199 ще ви очарова с изтънчени€ си британски хумор, но и ще ви отведе до един наистина неочакван кръстопът. » отвъд него дори...ѕостановката "ƒоговор 2019" на 22 ћарт от 19:30ч - за 8лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:—пектакълът на “еатър 199 ще ви очарова с изтънчени€ си британски хумор, но и ще ви отведе до един наистина неочакван кръстопът. » отвъд него дори...ѕостановката "ƒоговор 2019" на 22 ћарт от 19:30ч - за 8лв, вместо за 18лв.ѕовече за постановката:

  ћузикалната комеди€ "Ќевъзможна любов" - на 27 ћарт

  Ќов “еатър Ќƒ  ви кани да си подарите доза култура и забавление с един спектакъл, вплитащ театър и музика в едно завършено ц€ло!ћузикалната комеди€ "Ќевъзможна любов" на 27 ћарт от 19:30ч - за 10лв, вместо за 15лв.ѕовече за спектакъла:Ќов “еатър Ќƒ  ви кани да си подарите доза култура и забавление с един спектакъл, вплитащ театър и музика в едно завършено ц€ло!ћузикалната комеди€ "Ќевъзможна любов" на 27 ћарт от 19:30ч - за 10лв, вместо за 15лв.ѕовече за спектакъла:

  јсен Ѕлатечки, Ќевена Ѕозукова и ћилена ћаркова в комеди€та "Ѕившата жена на мо€ живот" на 6 јприл

  “еатрална къща ¬ива јрте ви кани на една постановка, в ко€то хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. »зненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда! омеди€та "Ѕившата жена на мо€ живот" на 6 јприл от 19:00ч в “еатър "—ълза и см€х" - за 15лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:“еатрална къща ¬ива јрте ви кани на една постановка, в ко€то хора "на ръба на нервна криза" се заплитат в комични и драматични срещи и неразбории. »зненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда! омеди€та "Ѕившата жена на мо€ живот" на 6 јприл от 19:00ч в “еатър "—ълза и см€х" - за 15лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:

  —пектакълът "ѕредградие" на ≈рик Ѕогос€н на 2 јприл

  —ити ћарк јрт ÷ентър ви кани на завлад€ващ спектакъл на ≈рик Ѕогос€н, който ще ви трогне и развълнува!Ќасладете се на спектакъла "ѕредградие" 2 јприл от 19:30ч, като изберете:Х ћ€сто на ред 10 - за 9лв; Х ћ€сто на ред 6 - за 12лв; Х ћ€сто на ред 4 - за 12лв.ѕовече за спектакъла:—ити ћарк јрт ÷ентър ви кани на завлад€ващ спектакъл на ≈рик Ѕогос€н, който ще ви трогне и развълнува!Ќасладете се на спектакъла "ѕредградие" 2 јприл от 19:30ч, като изберете:Х ћ€сто на ред 10 - за 9лв; Х ћ€сто на ред 6 - за 12лв; Х ћ€сто на ред 4 - за 12лв.ѕовече за спектакъла:

  јсен Ѕлатечки,  ойна –усева и  алин ¬рачански в "ћалко комеди€" - на 11 јприл

  ≈дноактните театрални пиеси "ћечка" и "ѕредложение", обединени под общото заглавие "ћалко комеди€", са със завлад€ващ сюжет, докосващ душите и сърцата. —пектакълът ще ви накара да се замислите кое е важно в живота, какви ценности ръковод€т живота и кои са важните неща в него!—пектакълът "ћалко комеди€" на 11 јприл от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 15лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:≈дноактните театрални пиеси "ћечка" и "ѕредложение", обединени под общото заглавие "ћалко комеди€", са със завлад€ващ сюжет, докосващ душите и сърцата. —пектакълът ще ви накара да се замислите кое е важно в живота, какви ценности ръковод€т живота и кои са важните неща в него!—пектакълът "ћалко комеди€" на 11 јприл от 19:00ч, в “еатър "—ълза и см€х" - за 15лв, вместо за 24лв.ѕовече за постановката:

   онцерт на ƒует –итон "„акаме ви с любов" - на 30 ћай

  –итон е най-успешни€т дует в българската поп музика, с над 40-годишна кариера! —танете част от турнето "„акаме ви с любов", за да се насладите на неповторим спектакъл, златни хитове и нови завлад€ващи песни на сцената в —офи€! онцерт на ƒует –итон "„акаме ви с любов" на 30 ћай от 20:00ч, в «ала 1 на Ќƒ : Х ћ€сто на II балкон, сектор 13 - за 20лв; Х ћ€сто на II балкон, сектор 14 - за 20лв.ѕовече за събитието:–итон е най-успешни€т дует в българската поп музика, с над 40-годишна кариера! —танете част от турнето "„акаме ви с любов", за да се насладите на неповторим спектакъл, златни хитове и нови завлад€ващи песни на сцената в —офи€! онцерт на ƒует –итон "„акаме ви с любов" на 30 ћай от 20:00ч, в «ала 1 на Ќƒ : Х ћ€сто на II балкон, сектор 13 - за 20лв; Х ћ€сто на II балкон, сектор 14 - за 20лв.ѕовече за събитието:

  „ленство в асоциаци€

    —дружение "Ѕългарски врати, прозорци и фасади"издава сертификат  за  това, че фирма „ех-ѕласт ќќƒ е редовен член на  —дружението.