Февруари

В България. Професионални празници през Февруари в България - fevruari  каледнар:

10 - Ден на пчелари, градинари;

14 - Ден на лозаря;

14 - Ден на археолога.
Избрани сайтове Февруари

Асен Блатечки, Милена Маркова и Невена Бозукова в "Опасно за живота" на 3 Февруари

Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои? Насладете се на актьорската игра на Асен Блатечки, Милена Маркова и Невена Бозукова!Постановката "Опасно за живота" на 3 Февруари от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 14лв, вместо за 24лв.Повече за пиесата:Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои? Насладете се на актьорската игра на Асен Блатечки, Милена Маркова и Невена Бозукова!Постановката "Опасно за живота" на 3 Февруари от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 14лв, вместо за 24лв.Повече за пиесата:

Рок-спектакълът "Бог Рок" с Фицата, Калин Вельов и приятели - на 9 Февруари

Feri Art Productions ви кани да се забавлявате от сърце с един зашеметяващ рок-спектакъл с участието на обаятелния Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели!Рок-спектакълът "Бог Рок" на 9 Февруари от 21:30ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла:Feri Art Productions ви кани да се забавлявате от сърце с един зашеметяващ рок-спектакъл с участието на обаятелния Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели!Рок-спектакълът "Бог Рок" на 9 Февруари от 21:30ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла:

"Оскарите в музиката" с Фицата и Милица Гладнишка - на 2 Февруари

Не пропускайте да видите на червения килим Фицата и Милица Гладнишка, които ще ви представят най-добрата музика от киното, призната дори от Американската филмова академия, и с участието на Държавна опера - Бургас! Концерт-спектакълът "Оскарите в музиката" на 2 Февруари от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за събитието:Не пропускайте да видите на червения килим Фицата и Милица Гладнишка, които ще ви представят най-добрата музика от киното, призната дори от Американската филмова академия, и с участието на Държавна опера - Бургас! Концерт-спектакълът "Оскарите в музиката" на 2 Февруари от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за събитието:

Орлин Горанов и Мариан Бачев в комедията "Операцията" на 1 Февруари

Една комедия, която предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от... Българския лекарски съюз! Скалпела в операционната държат Орлин Горанов и Мариан Бачев.Комедията "Операцията" на 1 Февруари от 19:00ч във ФКЦ - Варна:• Място на балкон, 2 и 3 ред - за 12лв, вместо за 25лв; • Място на балкон, 1 ред - за 15лв, вместо за 30лв; • ВИП място на партер, 9 ред - за 20лв, вместо за...Една комедия, която предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от... Българския лекарски съюз! Скалпела в операционната държат Орлин Горанов и Мариан Бачев.Комедията "Операцията" на 1 Февруари от 19:00ч във ФКЦ - Варна:• Място на балкон, 2 и 3 ред - за 12лв, вместо за 25лв; • Място на балкон, 1 ред - за 15лв, вместо за 30лв; • ВИП място на партер, 9 ред - за 20лв, вместо за...

Постановката "Мъжете предпочитат да излъжат" - на 5 Февруари

Нищо не е такова, каквото изглежда... А как е всъщност, става ясно от най-новото заглавие на ДТ "Невена Коканова". Насладете се на една пиеса на френския драматург Ерик Асус, която се представя за първи път в България!"Мъжете предпочитат да излъжат" на 5 Февруари от 19:00ч, в Театър "Българска армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за спектакъла:Нищо не е такова, каквото изглежда... А как е всъщност, става ясно от най-новото заглавие на ДТ "Невена Коканова". Насладете се на една пиеса на френския драматург Ерик Асус, която се представя за първи път в България!"Мъжете предпочитат да излъжат" на 5 Февруари от 19:00ч, в Театър "Българска армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за спектакъла:

"Професия Лъжец" - комедията на Теди Москов на 14 Февруари

Театър Българан ви кани на една постановка за възрастни, за която през 2014г Теди Москов получи "Икар" в категорията "най-добър спектакъл" и "Аскеер" за режисурата й.Постановката "Професия лъжец" на 14 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна - за 8лв, вместо за 20лв.Повече за спектакъла:Театър Българан ви кани на една постановка за възрастни, за която през 2014г Теди Москов получи "Икар" в категорията "най-добър спектакъл" и "Аскеер" за режисурата й.Постановката "Професия лъжец" на 14 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна - за 8лв, вместо за 20лв.Повече за спектакъла:

Комедията "Помощ, жена ми е луда" в мегавариант - на 14 Февруари

14 Февруари - празник на виното и любовта! Посрещнете го с много специални гости, смях и награди с водещ Борис Касиков и 120 минути смях!Комедията "Помощ, жена ми е луда" на 14 Февруари от 19:00ч, в зала Конгресна на Дворец на културата и спорта:• Място в сектори А-101 и А-105 - за 5лв; • Място в сектори А-304 и А-301 - за 8лв; • Място в сектори А-302 и А-303 - за 10лв; • Място в сектор А-102 - за 15лв.Повече за постановката:14 Февруари - празник на виното и любовта! Посрещнете го с много специални гости, смях и награди с водещ Борис Касиков и 120 минути смях!Комедията "Помощ, жена ми е луда" на 14 Февруари от 19:00ч, в зала Конгресна на Дворец на културата и спорта:• Място в сектори А-101 и А-105 - за 5лв; • Място в сектори А-304 и А-301 - за 8лв; • Място в сектори А-302 и А-303 - за 10лв; • Място в сектор А-102 - за 15лв.Повече за постановката:

Любо Нейков в звездната суперкомедия "Големанов" - на 5 Февруари

Време е за комедия, и то не каква да е! Разберете какво подтиква обикновения добър човечец към алчност, лицемерие и грандомания!Гледайте комедията "Големанов" на 5 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна, като изберете:• Място на балкон, 1 ред - за 15лв, вместо за 30лв; • Място на балкон, 2 - 3 ред - за 12лв, вместо за 25лв.Повече за спектакъла:Време е за комедия, и то не каква да е! Разберете какво подтиква обикновения добър човечец към алчност, лицемерие и грандомания!Гледайте комедията "Големанов" на 5 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна, като изберете:• Място на балкон, 1 ред - за 15лв, вместо за 30лв; • Място на балкон, 2 - 3 ред - за 12лв, вместо за 25лв.Повече за спектакъла:

Концерт на Николина Чакърдъкова, Неврокопския танцов ансамбъл и оркестъра на Фолклор ТВ - на 2 Февруари

Дни преди националната премиера в НДК Театър Българан ви кани на един голям български празник за душата и сърцето! Подарете си това незабравимо изживяване!Празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл на 2 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна - за 20лв.Повече за събитието:Дни преди националната премиера в НДК Театър Българан ви кани на един голям български празник за душата и сърцето! Подарете си това незабравимо изживяване!Празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл на 2 Февруари от 19:00ч, в Зала 1 на ФКЦ - Варна - за 20лв.Повече за събитието:

Аня Пенчева, Александър Кадиев и Кирил Ефремов в комедията "Тя, той и още двама - трима" - на 17.02

Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов и още куп звезди ще ви подарят щедра порция смях в един чудесен спектакъл!Комедията "Тя, той и още двама - трима" на 17 Февруари от 18:00ч, в Зала Канев център на Русенски университет - за 10лв.Повече за постановката:Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов и още куп звезди ще ви подарят щедра порция смях в един чудесен спектакъл!Комедията "Тя, той и още двама - трима" на 17 Февруари от 18:00ч, в Зала Канев център на Русенски университет - за 10лв.Повече за постановката: