Януари

Църковен календар именни дни през Януари 2020

1 - Васильов ден; 6 - Йордановден Богоявление; 7 - Свети Йоан Кръстител- Ивановден; 12 - Св. мчца Татяна Св. Сава Сръбски; 17 - Преп. Антоний Велики - Антоновден; 18 - Св. Атанасий и Кирил Александрийски- Атанасовден
Избрани сайтове Януари

Нови интернет страници Януари

 • Календар Януари

 • Най-актуални страници Януари

 • Вдигат заплатите на учителите от 1 януари

 • Именни дни през януари 2019 Януари

 • Асен Блатечки, Калин Врачански и Силвия Лулчева в комедията "Когато котката я няма" - на 20.01

  Британската комедия "Когато котката я няма" е режисьорски проект на Асен Блатечки, продуциран от театралната формация Мелпомена!Комедията "Когато котката я няма" на 20 Януари от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 15лв.Повече за постановката:Британската комедия "Когато котката я няма" е режисьорски проект на Асен Блатечки, продуциран от театралната формация Мелпомена!Комедията "Когато котката я няма" на 20 Януари от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 15лв.Повече за постановката:

  Постановката "Красавицата и княза" на 19 Януари

  Зажаднели сте за магията на театралното изкуство? Драматично-куклен театър Враца гостува в София, за да ви представи една страхотна постановка по Достоевски!Постановката "Красавицата и княза" на 19 Януари от 19:30ч, на Голяма сцена на Сатиричен театър "Алеко Константинов" - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението:Зажаднели сте за магията на театралното изкуство? Драматично-куклен театър Враца гостува в София, за да ви представи една страхотна постановка по Достоевски!Постановката "Красавицата и княза" на 19 Януари от 19:30ч, на Голяма сцена на Сатиричен театър "Алеко Константинов" - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението:

  Вълнуващият спектакъл "Времето е спряло" с режисьор Ивайло Христов - на 20 Януари

  Насладете се на една постановка, която ненатрапчиво и с деликатен хумор разглежда темата за тези, които решават да се подложат на ежедневен риск, за разлика от онези, които живеят в комфорт и сигурност!Постановката "Времето е спряло" на 20 Януари от 19:30ч, в Театър 199 - за 8лв, вместо за 16.50лв.Повече за спектакъла:Насладете се на една постановка, която ненатрапчиво и с деликатен хумор разглежда темата за тези, които решават да се подложат на ежедневен риск, за разлика от онези, които живеят в комфорт и сигурност!Постановката "Времето е спряло" на 20 Януари от 19:30ч, в Театър 199 - за 8лв, вместо за 16.50лв.Повече за спектакъла:

  Kонцертът "Стъпки" на Нов симфоничен оркестър - на 28 Януари

  Подарете си незабравимо изживяване с Нов симфоничен оркестър и диригента Борислав Йоцов!Kонцертът "Стъпки" на 28 Януари от 19:30ч, в Зала "България" - за 7.50лв.По време на събитието ще чуете:Подарете си незабравимо изживяване с Нов симфоничен оркестър и диригента Борислав Йоцов!Kонцертът "Стъпки" на 28 Януари от 19:30ч, в Зала "България" - за 7.50лв.По време на събитието ще чуете:

  "Професия Лъжец" - комедията на Теди Москов на 23 Януари

  Насладете се на една постановка за възрастни, за която през 2014г Теди Москов получи "Икар" в категорията "най-добър спектакъл" и "Аскеер" за режисуратаНасладете се на една постановка за възрастни, за която през 2014г Теди Москов получи "Икар" в категорията "най-добър спектакъл" и "Аскеер" за режисурата

  Луиза Григорова в "Разбиване" от Нийл Лабют - на 24 Януари

  Театър 199 представя едно заглавие от Нийл Лабют - авторът, който говори за нещата, за които съвременната драматургия се страхува да разказва!Спектакълът "Разбиване" на 24 Януари от 19:30ч - за 8лв, вместо за 14.50лв.Повече за спектакъла:Театър 199 представя едно заглавие от Нийл Лабют - авторът, който говори за нещата, за които съвременната драматургия се страхува да разказва!Спектакълът "Разбиване" на 24 Януари от 19:30ч - за 8лв, вместо за 14.50лв.Повече за спектакъла:

  Асен Блатечки и Койна Русева в комедията "Лъжата" на 27 Януари

  Пиесата на френския драматург Флориан Зелер е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриванетоПиесата на френския драматург Флориан Зелер е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването

  Лилия Маравиля и Стефания Колева в "Алонсо" на 31 Януари

  Театър "София" представя една съвременна комедия от Щефан Фьогел - с участието на Лилия Маравиля, Стефания Колева, Ириней Константинов и Пламен Манасиев!Комедията "Алонсо" на 31 Януари от 19:00ч - за 7лв.Повече за спектакъла:Театър "София" представя една съвременна комедия от Щефан Фьогел - с участието на Лилия Маравиля, Стефания Колева, Ириней Константинов и Пламен Манасиев!Комедията "Алонсо" на 31 Януари от 19:00ч - за 7лв.Повече за спектакъла:

  Спектакълът "Куцулан или Вълча Богородица" от Константин Илиев - на 22 Януари

  ДКТ "Васил Друмев" гостува на софийска сцена с необикновена театрална форма! Авторът на "Нирвана" и "Великденско вино" представя спектакъл, посветен на един специфичен за част от българските земи празник - "Куцулан" или както го наричат още - "Вълча Богородица"!Спектакълът "Куцулан или Вълча Богородица" на 22 Януари от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за постановката:ДКТ "Васил Друмев" гостува на софийска сцена с необикновена театрална форма! Авторът на "Нирвана" и "Великденско вино" представя спектакъл, посветен на един специфичен за част от българските земи празник - "Куцулан" или както го наричат още - "Вълча Богородица"!Спектакълът "Куцулан или Вълча Богородица" на 22 Януари от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за постановката:

  Комедийният спектакъл "Нагоре ли отивате?" на 22 Януари

  Комично или трагично е да заседнеш в асансьор с още двама непознати мъже?! Ето на тази изключително интересна житейска ситуация ще станете свидетели, когато сцената на Club Studio 5 ще се превърне в... асансьор!Комедийният спектакъл "Нагоре ли отивате?" на 22 Януари от 19:00ч, в Club Studio 5 - за 8лв.Повече за постановката:Комично или трагично е да заседнеш в асансьор с още двама непознати мъже?! Ето на тази изключително интересна житейска ситуация ще станете свидетели, когато сцената на Club Studio 5 ще се превърне в... асансьор!Комедийният спектакъл "Нагоре ли отивате?" на 22 Януари от 19:00ч, в Club Studio 5 - за 8лв.Повече за постановката: