Септември

Църковен календар именни дни през Септември 2019

1 - Свети Преподобни Симеон Стълпник; 5 - Св. прор. Захария и праведна Елисавета; 8 - Рождество на Пресвета Богородица ; 14 - Кръстовден; 16 - Света Людмила Чешка; 17 - Свети Мъченици София Вяра Надежда и Любов
*

Избрани сайтове Септември

Нови интернет страници Септември

 • Календар Септември

 • Най-актуални страници Септември

 • Честит Празник! 22 септември - Денят на независимостта на България

 • Септемврийски празници

 • Именни дни през септември Септември

 • Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог - на 25 Септември

  За да прекосиш на колело Америка - от Сиатъл до Ню Йорк, са ти необходими поне 40 дни. Това са 4000 мили и дузина щати. Трябват ти много смелост, подготовка и търпение. Приключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади. Какви - разберете в постановката на Ейми Херцог!Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог на 25 Септември от 20:00ч, в Театър 199 - за 7лв, вместо за 18лв.Повече за постановката:За да прекосиш на колело Америка - от Сиатъл до Ню Йорк, са ти необходими поне 40 дни. Това са 4000 мили и дузина щати. Трябват ти много смелост, подготовка и търпение. Приключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади. Какви - разберете в постановката на Ейми Херцог!Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог на 25 Септември от 20:00ч, в Театър 199 - за 7лв, вместо за 18лв.Повече за постановката:

  Концерт на виртуозния пианист Дейвид Бъркман - на 26 Септември

  The New Yorker определя Дейвид Бъркман като "един от най-добрите съвременни джаз пианисти", а според изданието AllMusic "композициите му са богати и топли, вдъхновяващи многократни слушания". Не пропускайте да се насладите на концерта му - на сцената на Сити Марк Арт Център!Концерт на Дейвид Бъркман на 26 Септември от 20:00ч, в Сити Марк Арт Център - за 16лв.Повече за събитието:The New Yorker определя Дейвид Бъркман като "един от най-добрите съвременни джаз пианисти", а според изданието AllMusic "композициите му са богати и топли, вдъхновяващи многократни слушания". Не пропускайте да се насладите на концерта му - на сцената на Сити Марк Арт Център!Концерт на Дейвид Бъркман на 26 Септември от 20:00ч, в Сити Марк Арт Център - за 16лв.Повече за събитието:

  Ненчо Илчев, Стефания Колева и още звезди в комедията "Ножица - трепач" на 25 Септември

  Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? Виж в Театър "Българска армия"!Комедията "Ножица-трепач" на 25 Септември от 19:00ч на Голяма сцена - за 9лв, вместо за 18лв.Повече за спектакъла:Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? Виж в Театър "Българска армия"!Комедията "Ножица-трепач" на 25 Септември от 19:00ч на Голяма сцена - за 9лв, вместо за 18лв.Повече за спектакъла:

  Комедията "Много шум за нищо" с участието на Сашо Дойнов и Ненчо Илчев - на 26 Септември

  Театър "Българска армия" ви кани да се пренесете в един свят на смях и закачки в стила на Шекспир, с участието на Ненчо Илчев и Сашо Дойнов!Комедията "Много шум за нищо" на 26 Септември от 19:00ч - за 6лв, вместо за 12лв.Повече за представлението:Театър "Българска армия" ви кани да се пренесете в един свят на смях и закачки в стила на Шекспир, с участието на Ненчо Илчев и Сашо Дойнов!Комедията "Много шум за нищо" на 26 Септември от 19:00ч - за 6лв, вместо за 12лв.Повече за представлението:

  Спектакълът "Циганката" на 27 Септември

  "Циганката" - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник. Но такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да бъдем приятели, можем ли да я обичаме? Открийте отговора в интригуващия спектакъл!Спектакълът "Циганката" на 27 Септември от 19:00ч, в Синдикален дом на културата - за 10лв, вместо за 15лв.Повече за постановката:"Циганката" - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник. Но такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да бъдем приятели, можем ли да я обичаме? Открийте отговора в интригуващия спектакъл!Спектакълът "Циганката" на 27 Септември от 19:00ч, в Синдикален дом на културата - за 10лв, вместо за 15лв.Повече за постановката:

  Музикалната приказка за деца и възрастни "Петя и вълкът" - на 30 Септември

  Историята за малкия Петя, който хваща лошия вълк и го изпраща в зоопарка, е все така актуална и интригуваща за днешния свят. Потопете се в една приказка, която вплита темите за доброто и злото, смелостта и рискът в името на доброто, приятелството.Музикалната приказка "Петя и вълкът" на 30 Септември от 11:00ч в Сити Марк Арт Център:• Вход за възрастен - за 7лв; • Вход за 1 възрастен и 1 дете на 4 - 12г - за 10лв; • Вход за до 4 човека от едно...Историята за малкия Петя, който хваща лошия вълк и го изпраща в зоопарка, е все така актуална и интригуваща за днешния свят. Потопете се в една приказка, която вплита темите за доброто и злото, смелостта и рискът в името на доброто, приятелството.Музикалната приказка "Петя и вълкът" на 30 Септември от 11:00ч в Сити Марк Арт Център:• Вход за възрастен - за 7лв; • Вход за 1 възрастен и 1 дете на 4 - 12г - за 10лв; • Вход за до 4 човека от едно...

  Спектакълът "Господин, сеньор, Дон Жуан!" на 26 Септември

  Животът на Дон Жуан винаги е бил интересен и вълнуващ. Арт театър ви кани да надникнете в него с едно прекрасно представление, с което ще се забавлявате през цялото време!"Господин, сеньор, Дон Жуан!" на 26 Септември от 19:30ч, на Открита арт сцена на Шипка в Руски културно-информационен център - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за представлението:Животът на Дон Жуан винаги е бил интересен и вълнуващ. Арт театър ви кани да надникнете в него с едно прекрасно представление, с което ще се забавлявате през цялото време!"Господин, сеньор, Дон Жуан!" на 26 Септември от 19:30ч, на Открита арт сцена на Шипка в Руски културно-информационен център - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за представлението:

  Две комедии в една постановка! "Олд Сейбрук и Последният страстен любовник" - на 27.09

  Две пиеси от най-успешните световни драматурзи днес - Уди Алън и Нийл Саймън, ще може да видите скоро на сцената на Театър "София". Две комедии, вдъхновени от вечните въпроси около любовта и брака.Постановката "Олд Сейбрук и Последният страстен любовник" на 27 Септември от 19:00ч, в Театър "София" - за 7лв, вместо за 14лв.Две гениални американски комедии, обединени в една вечер от общата тема за изневярата.Повече за постановката:Две пиеси от най-успешните световни драматурзи днес - Уди Алън и Нийл Саймън, ще може да видите скоро на сцената на Театър "София". Две комедии, вдъхновени от вечните въпроси около любовта и брака.Постановката "Олд Сейбрук и Последният страстен любовник" на 27 Септември от 19:00ч, в Театър "София" - за 7лв, вместо за 14лв.Две гениални американски комедии, обединени в една вечер от общата тема за изневярата.Повече за постановката:

  Йоанна Темелкова в "Анна Каренина" на 26 Септември

  Драматичната история на популярната Толстоева героиня не спира да вълнува и интригува. Театър "София" ви кани да се насладите на един различен поглед към нея, с много емоционален заряд и брилянтна актьорска игра!Постановката "Анна Каренина" на 26 Септември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:Драматичната история на популярната Толстоева героиня не спира да вълнува и интригува. Театър "София" ви кани да се насладите на един различен поглед към нея, с много емоционален заряд и брилянтна актьорска игра!Постановката "Анна Каренина" на 26 Септември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:

  Орлин Горанов и Мариан Бачев в комедията "Операцията" на 26 Септември

  Една комедия, която предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от... Българския лекарски съюз! Скалпела в операционната държат Орлин Горанов и Мариан Бачев.Комедията "Операцията" на 26 Септември от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла:Една комедия, която предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето - колкото и да не ви се вярва, и от... Българския лекарски съюз! Скалпела в операционната държат Орлин Горанов и Мариан Бачев.Комедията "Операцията" на 26 Септември от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 12лв.Повече за спектакъла: