почивни дни в Китай през Октомври

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Октомври- национален празник
*

Избрани сайтове Октомври

Асен Блатечки и Койна Русева в комедията "Лъжата" на 21.10

Пиесата на френския драматург Флориан Зелер е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриванетоПиесата на френския драматург Флориан Зелер е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването

Единственият по рода си шоу-спектакъл "La Comedia" - на 3 и 4 Октомври

Интерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Лежерно забавление за малки и големи. Не пропускайте шоу-спектакъла "La Comedia" в Нов театър НДК:• На 3 Октомври (Сряда) от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв; • На 4 Октомври (Четвъртък) от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за комедията:Интерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Лежерно забавление за малки и големи. Не пропускайте шоу-спектакъла "La Comedia" в Нов театър НДК:• На 3 Октомври (Сряда) от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв; • На 4 Октомври (Четвъртък) от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за комедията:

Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" - на 8 Октомври

Темата е вечна - за необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор! Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов.Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" на 8 Октомври от 20:00ч, в ThТемата е вечна - за необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор! Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов.Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" на 8 Октомври от 20:00ч, в Th

Постановката "Одисей пътува за Итака" на 3 Октомври

Пазарджишкият ДКТ "Константин Величков" гостува в столицата, за да ви представи един спектакъл, който тече като криминална история с много комични елементи и неочаквани обрати!Постановката "Одисей пътува за Итака" на 3 Октомври от 19:00ч в Театър "Българска Армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за постановката:Пазарджишкият ДКТ "Константин Величков" гостува в столицата, за да ви представи един спектакъл, който тече като криминална история с много комични елементи и неочаквани обрати!Постановката "Одисей пътува за Итака" на 3 Октомври от 19:00ч в Театър "Българска Армия" - за 8лв, вместо за 16лв.Повече за постановката:

Калин Врачански в "Парижката Света Богородица" - на 5 Октомври

"Парижката Света Богородица" - драматическа поезия и съдържание на човешката индивидуалност. Гледайте Калин Врачански в тази вечна класика на сцената на Театър "София"! Постановката "Парижката Света Богородица" на 5 Октомври от 19:00ч в Театър "София" - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:"Парижката Света Богородица" - драматическа поезия и съдържание на човешката индивидуалност. Гледайте Калин Врачански в тази вечна класика на сцената на Театър "София"! Постановката "Парижката Света Богородица" на 5 Октомври от 19:00ч в Театър "София" - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:

Мила Банчева в "Анна Каренина" по Лев Толстой на 3 Октомври

Драматичната история на популярната Толстоева героиня не спира да вълнува и интригува. Театър "София" ви кани да се насладите на един различен поглед към нея, с много емоционален заряд и брилянтна актьорска игра!Постановката "Анна Каренина" на 3 Октомври от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението:Драматичната история на популярната Толстоева героиня не спира да вълнува и интригува. Театър "София" ви кани да се насладите на един различен поглед към нея, с много емоционален заряд и брилянтна актьорска игра!Постановката "Анна Каренина" на 3 Октомври от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението:

Кулминацията на Фестивала на комедията! Шоуто "Stand Up Революция" на 15 Октомври

Не пропускайте осем от най-добрите Stand Up комедианти в страната с те хните любими шегив Зала 1 НДК. Това ще бъде основното шоу на Фестивал на Комедията 2018!"Stand Up Революция" на 15 Октомври от 20:00ч в Зала 1 на НДК - за 16лв.Повече:Не пропускайте осем от най-добрите Stand Up комедианти в страната с те хните любими шегив Зала 1 НДК. Това ще бъде основното шоу на Фестивал на Комедията 2018!"Stand Up Революция" на 15 Октомври от 20:00ч в Зала 1 на НДК - за 16лв.Повече:

Спектакълът "Измерения на любовта" на 1 Октомври

Арт театър ви кани да се убедите на живо как даден автор променя артиста и как артистът променя автора.Спектакълът "Измерения на любовта" на 1 Октомври от 19:30ч, в Кафе-театъра на Руски културно-информационен център - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението:Арт театър ви кани да се убедите на живо как даден автор променя артиста и как артистът променя автора.Спектакълът "Измерения на любовта" на 1 Октомври от 19:30ч, в Кафе-театъра на Руски културно-информационен център - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за представлението: