1 Ноември - Аргир

На този ден имен ден празнуват:
Аргир


Избрани сайтове Ноември

Нови интернет страници Ноември

 • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти Нова Година в Шри Ланка

 • Календар Ноември

 • Най-актуални страници Ноември

 • Нова Година в Шри Ланка още календари 2019 » ...

 • Календар на имените дни през месец Ноември Ноември

 • Единственият по рода си шоу-спектакъл "La Comedia" на 30.11

  Интерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Лежерно забавление за малки и големи. Шоу-спектакълът "La Comedia" на 30 Ноември от 19:30ч, в Нов театър НДК - за 7.50лв, вместо за 15лв.Повече за комедията:Интерактивно забавни истории за мечтите и хората, за живота и за това, което се случва, докато си правим планове за него. Лежерно забавление за малки и големи. Шоу-спектакълът "La Comedia" на 30 Ноември от 19:30ч, в Нов театър НДК - за 7.50лв, вместо за 15лв.Повече за комедията:

  Калин Врачански в "Парижката Света Богородица" - на 1 Ноември

  Театър "София" има с какво да впечатли ценителите на театралното изкуство - невероятен спектакъл по безсмъртния роман на Виктор Юго с участието на любимеца на публиката Калин Врачански!Постановката "Парижката Света Богородица" на 1 Ноември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:Театър "София" има с какво да впечатли ценителите на театралното изкуство - невероятен спектакъл по безсмъртния роман на Виктор Юго с участието на любимеца на публиката Калин Врачански!Постановката "Парижката Света Богородица" на 1 Ноември от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за спектакъла:

  Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" - на 8 Ноември

  Темата е вечна - за необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор! Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов.Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" на 8 Ноември от 20:00ч, в ThТемата е вечна - за необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор! Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов.Вход за двама за представлението "Шегите, които Бог си прави" на 8 Ноември от 20:00ч, в Th

  Герасим Георгиев - Геро и Елена Атанасова в "Двама на люлката" на 1 Ноември

  Насладете се на една от вечните любовните истории, които карат дъха ни да секва. Гледайте двама от най-ярките български комедийни актьори във вълнуващи роли с покоряваща сила! Представлението "Двама на люлката" на 1 Ноември от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 10лв.Повече за постановката:Насладете се на една от вечните любовните истории, които карат дъха ни да секва. Гледайте двама от най-ярките български комедийни актьори във вълнуващи роли с покоряваща сила! Представлението "Двама на люлката" на 1 Ноември от 19:00ч в Театър "Сълза и смях" - за 10лв.Повече за постановката:

  омедията "На живо от оня свят" с Албена Михова и Кирил Ефремов - на 3 Ноември

  Журналистка, политик и фризьор, които се срещат в Ада и опитват да разкрият мистерията около смъртта на единия от тях. Албена Михова, Евгени Будинов и Кирил Ефремов се качват на сцената, за да ви запленят с изключителната постановка на Жан Ноел Фенуик, която обещава да ви разсмее до сълзи! Комедията "На живо от оня свят" на 3 Ноември от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 10лв.Повече за спектакъла:Журналистка, политик и фризьор, които се срещат в Ада и опитват да разкрият мистерията около смъртта на единия от тях. Албена Михова, Евгени Будинов и Кирил Ефремов се качват на сцената, за да ви запленят с изключителната постановка на Жан Ноел Фенуик, която обещава да ви разсмее до сълзи! Комедията "На живо от оня свят" на 3 Ноември от 19:00ч, в Театър "Сълза и смях" - за 10лв.Повече за спектакъла:

  Вход за двама за постановката "Секси пране" на 16 Ноември

  Забавлявайте се с една романтична комедия, превърнала се в хит в цял свят, с участието на Димитър Бакалов и Албена Колева в ThЗабавлявайте се с една романтична комедия, превърнала се в хит в цял свят, с участието на Димитър Бакалов и Албена Колева в Th

  Стартирайте Нощта на театрите с "Методът Грьонхолм" - на 17 Ноември

  Насладете се на великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав!Не пропускайте постановката "Методът Грьонхолм" на 17 Ноември от 19:00ч, в ThНасладете се на великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав!Не пропускайте постановката "Методът Грьонхолм" на 17 Ноември от 19:00ч, в Th

  Гледайте комедийния хит на сезона! "Нашата голяма френска сватба" - на 8 Ноември

  Зажаднели сте за култура? Насладете се на комедийния хит на сезона с участието на Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Евелин Костова и Христо Бонин!Комедията "Нашата голяма френска сватба" на 8 Ноември от 19:30ч, в Сатиричен театър "Алеко Константинов" - за 15лв.Повече за представлението:Зажаднели сте за култура? Насладете се на комедийния хит на сезона с участието на Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Евелин Костова и Христо Бонин!Комедията "Нашата голяма френска сватба" на 8 Ноември от 19:30ч, в Сатиричен театър "Алеко Константинов" - за 15лв.Повече за представлението: