Февруари / February

Февруари / February


Избрани сайтове Февруари

Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог - на 22 Февруари

За да прекосиш на колело Америка - от Сиатъл до Ню Йорк, са ти необходими поне 40 дни. Това са 4000 мили и дузина щати. Трябват ти много смелост, подготовка и търпение. Приключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади. Какви - разберете в постановката на Ейми Херцог!Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог на 22 Февруари от 19:30ч, в Театър 199 - за 8лв, вместо за 18лв.Повече за постановката:За да прекосиш на колело Америка - от Сиатъл до Ню Йорк, са ти необходими поне 40 дни. Това са 4000 мили и дузина щати. Трябват ти много смелост, подготовка и търпение. Приключението е дълго и изпълнено с рискове и неочаквани изненади. Какви - разберете в постановката на Ейми Херцог!Представлението "4000 мили" от Ейми Херцог на 22 Февруари от 19:30ч, в Театър 199 - за 8лв, вместо за 18лв.Повече за постановката:

Гледайте Мартина Вачкова в "Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън - на 27 Февруари

Насладете се на отлична актьорска игра и много забавни моменти в една комедия с участието на Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков и други великолепни актьори, които ще ви разкажат за реалните и въображаеми любовни трепети.Постановката "Секскомедия в лятна нощ" на 27 Февруари от 19:00ч, в Младежки театър "Николай Бинев" - за 8лв.Повече за представлението:Насладете се на отлична актьорска игра и много забавни моменти в една комедия с участието на Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков и други великолепни актьори, които ще ви разкажат за реалните и въображаеми любовни трепети.Постановката "Секскомедия в лятна нощ" на 27 Февруари от 19:00ч, в Младежки театър "Николай Бинев" - за 8лв.Повече за представлението:

Празнично настроение с "Коледно-новогодишен концерт" на 27 Февруари

Ако през Декември не успяхте да посетите премиерата на празничния концерт на НМТ "Стефан Македонски", шансът отново е на ваша страна! Очакват ви класическите оперетни заглавия, евъргрийни, канцонети и великолепна филмова музика!"Коледно-новогодишен концерт" на 27 Февруари от 19:00ч в НМТ "Стефан Македонски" - за 15лв, вместо за 30лв.Повече за концерта:Ако през Декември не успяхте да посетите премиерата на празничния концерт на НМТ "Стефан Македонски", шансът отново е на ваша страна! Очакват ви класическите оперетни заглавия, евъргрийни, канцонети и великолепна филмова музика!"Коледно-новогодишен концерт" на 27 Февруари от 19:00ч в НМТ "Стефан Македонски" - за 15лв, вместо за 30лв.Повече за концерта:

Оперетата "Цигански барон" от Йохан Щраус - на 28 Февруари

Насладете се на една от прекрасните оперети на Йохан Щраус в НМТ "Стефан Македонски"! Музиката е завладяваща, а сюжетът - приказен, вплел легенди за съдбовна предопределеност и тайни съкровища, за изпепеляваща любов и вярност, за победата на красотата и истината!Оперетата "Цигански барон" от Йохан Щраус на 28 Февруари от 19:00ч, в НМТ "Стефан Македонски" - за 15лв, вместо за 30лв.Повече за спектакъла:Насладете се на една от прекрасните оперети на Йохан Щраус в НМТ "Стефан Македонски"! Музиката е завладяваща, а сюжетът - приказен, вплел легенди за съдбовна предопределеност и тайни съкровища, за изпепеляваща любов и вярност, за победата на красотата и истината!Оперетата "Цигански барон" от Йохан Щраус на 28 Февруари от 19:00ч, в НМТ "Стефан Македонски" - за 15лв, вместо за 30лв.Повече за спектакъла:

Постановката "Нова библия" - на 26 Февруари

Словото на големия български драматург Йордан Радичков оживява в Театрална работилница Сфумато под режисурата на Иван Добчев, в екип с художника Станислав Памукчиев и композитора Асен Аврамов.Постановката "Нова библия" на 26 Февруари от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за постановката:Словото на големия български драматург Йордан Радичков оживява в Театрална работилница Сфумато под режисурата на Иван Добчев, в екип с художника Станислав Памукчиев и композитора Асен Аврамов.Постановката "Нова библия" на 26 Февруари от 19:00ч - за 7лв, вместо за 14лв.Повече за постановката:

Музикално-поетичният спектакъл "Усещане за любов" на 26 Февруари

Бойка Велкова и Ивайло Захариев представят най-ярките и символни произведения на световната драматургия, поезия, изобразително изкуство, танц и музика в един спектакъл за любовта - в Сити Марк Арт Център!Гледайте музикално-поетичният спектакъл "Усещане за любов" на 26 Февруари от 19:30ч, като изберете:• Място на 9 ред - за 9лв; • Място на 14 ред (без места 1, 2, 3 и 4) - за 12лв; • Място на 6 ред - за 12лв.Повече за спектакъла:Бойка Велкова и Ивайло Захариев представят най-ярките и символни произведения на световната драматургия, поезия, изобразително изкуство, танц и музика в един спектакъл за любовта - в Сити Марк Арт Център!Гледайте музикално-поетичният спектакъл "Усещане за любов" на 26 Февруари от 19:30ч, като изберете:• Място на 9 ред - за 9лв; • Място на 14 ред (без места 1, 2, 3 и 4) - за 12лв; • Място на 6 ред - за 12лв.Повече за спектакъла:

Музикалният спектакъл "Ла" с Константин Цеков от ФСБ, на 27 Февруари

Едва ли има изкуство с такова разнообразие в жанра, каквото е музиката. Класическа, оперна, фолклор, популярна, джаз и още, и още. А какво би станало ако ги смесим? От Бах до Гершуин, от Моцарт до ФСБ. А ако ги смесим и с малко театър! Музикалният спектакъл "Ла" на 27 Февруари от 19:30ч в Сити Марк Арт Център, като изберете:• Място на 4 или 8 ред - за 12лв; • Място на 14 ред (без места 1, 3, 4 и 2) - за 12лв.Повече:Едва ли има изкуство с такова разнообразие в жанра, каквото е музиката. Класическа, оперна, фолклор, популярна, джаз и още, и още. А какво би станало ако ги смесим? От Бах до Гершуин, от Моцарт до ФСБ. А ако ги смесим и с малко театър! Музикалният спектакъл "Ла" на 27 Февруари от 19:30ч в Сити Марк Арт Център, като изберете:• Място на 4 или 8 ред - за 12лв; • Място на 14 ред (без места 1, 3, 4 и 2) - за 12лв.Повече:

Гледайте "Методът Грьонхолм" - на 25 Февруари

Насладете се на великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав!Не пропускайте постановката "Методът Грьонхолм" на 25 Февруари от 19:00ч в ThНасладете се на великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав!Не пропускайте постановката "Методът Грьонхолм" на 25 Февруари от 19:00ч в Th

Гледайте авторския спектакъл на Ованес Торосян "Февруари" - на 27 Февруари

В света на консуматорското общество, пълно с хора, облечени и изградени от лъскава опаковка, място за сълзливи истории няма. Тук и сега приоритет са парите, имиджа и доброто маркетингово позициониране сред "ближния". На заден план остава духовното израстване на индивида, себеопознаването и търсенето на смисъла. Днес "сътворението" е свързано със саможертва, а време за това няма.Спектакълът "Февруари" на 27 Февруари от 19:00ч, в Театър Възраждане...В света на консуматорското общество, пълно с хора, облечени и изградени от лъскава опаковка, място за сълзливи истории няма. Тук и сега приоритет са парите, имиджа и доброто маркетингово позициониране сред "ближния". На заден план остава духовното израстване на индивида, себеопознаването и търсенето на смисъла. Днес "сътворението" е свързано със саможертва, а време за това няма.Спектакълът "Февруари" на 27 Февруари от 19:00ч, в Театър Възраждане...

Комедията "Юнаци с умни калпаци" на 28 Февруари

ДТ "Невена Коканова" ви кани за една зимна среща с четиримата юнаци на Никола Русев на софийска сцена! Невероятна комедия, събрала всички страхове, народни суеверия и множество комични ситуации, запазили актуалността си и до днес!Комедията "Юнаци с умни калпаци" на 28 Февруари от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 7лв.Повече за спектакъла:ДТ "Невена Коканова" ви кани за една зимна среща с четиримата юнаци на Никола Русев на софийска сцена! Невероятна комедия, събрала всички страхове, народни суеверия и множество комични ситуации, запазили актуалността си и до днес!Комедията "Юнаци с умни калпаци" на 28 Февруари от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 7лв.Повече за спектакъла: