Календар на годината 2012

На 27 септември 2012 г. се проведе церемонията по официалното награждаване на участниците в конкурса „Календар на годината 2012”. Връчването на наградите се състоя в Юбилейната палата №7, която бе посветена на 120-годишнината на Международен панаир Пловдив, чествана в рамките на 68-мото издание на Международен технически панаир 2012 (24–29септември).

В единадесетото издание на Конкурса, организиран от Международен панаир Пловдив и списание „Полиграфия”, се включиха 20 календара от 18 родни компании.

Голямата награда „Пегас” и грамота получи Печатница „Дедракс”, с изпълнител УИНГС ЕООД, по чиято идея е изготвен календара.

Още три календара получиха грамоти – за идея, оформление и печат.

Наградата за идея и креативност при създаването на календара получи Рекламна агенция АГОРА за изработката на корпоративния календар на Международен панаир Пловдив.

Призът за оформление и по-точно за графика, дизайн и предпечат бе връчен на победителя от предната категория.

Печатницата на БНБ получи наградата за изпълнение при печат, ефекти и довършителни процеси.

Наградата за тематичен календар бе присъдена на Лема трейдинг, чиито календар бе посветен на 100-гошинината на Българска авиация. Автор на идеята и проекта са дело на Рекламна агенция Джоана 4 ЕООД.

 

Наградите на „Календар на годината 2012” бяха оценени от жури в състав:председател - проф. Божидар Йонов и членове: проф. Александър Радославов,Вихра Огнянова, Васил Николов, Костадин Отонов, Живко Станкулов, Петя Писаровска, Нели Петрова,Иван Соколов.
Избрани сайтове панаир

  • Стройко 2000

  • Най-актуални страници панаир

  • Новини